Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vivere_wonen_sanare_moordrecht_17.jpg

Appartementen

In Vivere zijn 12 zorgappartementen. Alle appartementen hebben een eigen, aangepaste badkamer. Sommige appartementen hebben een aparte woon- en slaapkamer. Enkele appartementen zijn ingedeeld als studio: wonen en slapen in één ruimte. Vooral als u bedlegerig bent is het prettig wonen in een studio. U kunt ook als echtpaar of stel in Vivere wonen. Verschillende appartementen zijn groot genoeg voor twee. 

 

Sfeer van vroeger, kwaliteit van nu


De zorgappartementen zijn kwalitatief en duurzaam afgewerkt. Zo zijn de wanden strak gestuukt, heeft ieder appartement een moderne keukenunit en zijn de badkamers ruim en van alle gemakken voorzien. Toch is de sfeer van vroeger behouden gebleven. Zo heeft elke verdieping hoge plafonds en ramen en zijn in de zolderappartementen de dakspanten zichtbaar. De appartementen op de 1e, 2e  en 3e verdieping zijn bereikbaar met een lift.

Zoals het klokje thuis tikt...


U hebt de vrije hand in de aankleding en inrichting van uw appartement. Het is immers uw eigen huurwoning! U kunt het helemaal gezellig maken, zodat u zich thuis voelt. U kunt uw favoriete fauteuil en andere meubels meenemen, uw eigen klok, fotolijstjes en schilderijen ophangen en uw planten in de vensterbank zetten. Misschien heeft u wel een mooie verzameling van bijvoorbeeld servies of modelboten. De appartementen zijn ruim, dus u kunt uw verzameling een mooi plekje geven. Ook de vloer-, wand- en raambekleding kunt u zelf kiezen.  

Mooi uitzicht 


Vanuit alle appartementen heeft u een prachtig uitzicht. Afhankelijk van de ligging kijkt u uit over de tuin, het park of de dijk. Vanuit de zolderappartementen heeft u een panoramisch uitzicht over de omgeving. 

Rustgevende, groene omgeving


Rondom Vivere ligt een prachtig aangelegde tuin waar u volop van kunt genieten. U kunt een boek lezen of  een kopje koffie drinken op het sfeervolle terras dat gezellig is ingericht met comfortabel tuinmeubilair. Achter Vivere ligt bovendien een mooi, rustig park met een waterpartij waar u kunt wandelen of op een bankje van de stilte kunt genieten. Ook is er een speeltuin.

Huisdieren

Ook uw huisdier is welkom in Vivere. Als u dat wilt, kunnen wij u helpen met de verzorging.

Meer weten? 


Wilt u van een van onze prachtige appartementen uw warme thuis maken? Neem dan contact op voor meer informatie. Wij geven u graag een rondleiding in Vivere zodat u sfeer kunt proeven en de appartementen kunt bekijken. De koffie staat klaar!


INTERESSE?

Wilt u meer informatie over Vivere Verzorgd Wonen vul dan onderstaand formulier in of bel: 0180 - 31 01 80.

 

Naam *
Naam
Ik ben geïnteresseerd in: