Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vivere_wonen_sanare_moordrecht_acitiviteit.jpg

Dagbesteding

In het activiteitencentrum van Vivere kunt u terecht voor dagbesteding. U kunt deelnemen aan activiteiten binnen de thema’s creatief, buitenleven, cultuur en sport. Zo is er altijd wel een activiteit die bij u past. Het gaat er tenslotte om dat u een fijne dag beleeft! 

WAAR HEEFT U ZIN IN?

Schilderen, wandelen, een film kijken, koken of muziek maken zijn enkele voorbeelden van activiteiten. Of heeft u zin om lekker uit te waaien op het strand of een bezoek aan Blijdorp te brengen? U kunt ook deelnemen aan allerlei leuke uitjes als u voor dagbesteding naar Vivere komt. Bent u benieuwd of dagbesteding bij Vivere iets voor u is? Kom dan eens bij ons langs, de koffie staat klaar! U kunt vrijblijvend een afspraak maken.

programma

Om 9.30 uur ontvangen wij u met een kopje koffie of thee. Vanaf 10.00 uur kunt u in onze ateliers deelnemen aan activiteiten, maar natuurlijk is niets verplicht. U kunt samen met andere bezoekers activiteiten doen, of individueel. Na de ochtendactiviteit wacht u een heerlijke lunch. Na de lunch kunt u deelnemen aan een tweede activiteit. Aan het einde van de middag eindigt het programma, maar u bent van harte welkom om langer te blijven. 

Niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Speciaal voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) zijn er aangepaste werkplekken en is er een aangepast programma.