Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vivere_wonen_logeren1.jpg

Logeren

In Vivere zijn sfeervol gemeubileerde studio’s voor kortdurend verblijf. U kunt bijvoorbeeld bij ons logeren tijdens uw revalidatie of als uw mantelzorger vanwege ziekte of vakantie tijdelijk niet voor u kan zorgen (respijtzorg). Uw familie kan op elk gewenst moment bij u op bezoek komen. Ons betrokken team zorgt ervoor dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt. U kunt rekenen op onze professionele begeleiding en verzorging. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en respecteren uw wensen en leefstijl.

Logeren voor revalidatie

Als u een operatie heeft ondergaan, bijvoorbeeld omdat u een knie- of heupprothese heeft gekregen, is thuis revalideren niet altijd mogelijk. Bezigheden die eerst misschien vanzelfsprekend leken, zoals koken en persoonlijke verzorging kunnen opeens lastig zijn. In Vivere kunt u revalideren in een veilige, huiselijke omgeving. De logeerstudio’s zijn rolstoelvriendelijk en ruim en zijn voorzien van een gezellige zithoek, een slaapgedeelte en een aangepaste badkamer. Deelname aan activiteiten in ons activiteitencentrum en alle maaltijden zijn inbegrepen. Heeft u speciale dieetwensen? Daar houden wij uiteraard
rekening mee. 

Professionele verzorging en verpleging

De professionele verzorging en verpleging op maat is erop gericht dat u zo snel mogelijk weer zelfstandig thuis kunt wonen. Uw familie kan op elk gewenst moment bij u op bezoek komen. 

mantelzorgondersteuning

Bent u mantelzorger maar kunt u bijvoorbeeld vanwege vakantie tijdelijk niet voor uw moeder of vader zorgen? Wij geven de persoon die u verzorgt, graag een warm welkom in Vivere. Bij ons krijgt hij of zij de professionele verzorging en verpleging die nodig is. Wij ontzorgen u, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt. Ook als u als mantelzorger hulp kunt gebruiken bij het bieden van zorg in de thuissituatie, kunt u bij ons terecht. Alle logeerstudio's zijn rolstoelvriendelijk en ruim. De grootste studio heeft een oppervlak van 32 m2.  De logeerstudio's zijn voorzien van een sfeervol ingerichte zithoek, een slaapgedeelte en een ruimte, aangepaste badkamer. Logeren in Vivere kunt u qua service vergelijken met een verblijf in een luxe hotel. Alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Uiteraard zijn onze logés ook van harte welkom in het activiteitencentrum. 


Familie en vrienden dichtbij 

Als uw naaste in Vivere woont, kunt u als partner, ouders, goede vriend of vriendin in Vivere komen logeren zodat u tijd met elkaar door kunt brengen en samen kunt genieten van de prachtige omgeving. 

 


INTERESSE?

Wilt u meer informatie over Vivere Verzorgd Wonen vul dan onderstaand formulier in of bel: 0180 - 31 01 80.

Naam *
Naam
Ik ben geïnteresseerd in: