Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

1 juni Open dag!

Sanare

Uitnodiging: Van der Speld Aannemers en Vivere Verzorgd Wonen nodigen u van harte uit om op zaterdag 1 juni van 10:00 uur tot 16:00 uur het voormalig Raadhuis te Moordrecht te komen bewonderen tijdens de nationale Dag van de Bouw. Voor deze gelegenheid is een modelkamer ingericht. Tot ziens op Westeinde 1! Let wel, het blijft een bouwplaats en het is 'de dag van de bouw'. Trek dus niet u mooiste schoenen aan!

 Zo’n 300 mensen hebben op 1 juni tijdens de open dag op de bouwplaats een kijkje genomen en waren vol lof over het resultaat.