Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

Dagbesteding in Vivere

Sanare

Voor dagbesteding in Vivere druppelen de eerste aanmeldingen binnen. Ons motto is: ondanks beperkingen die mensen hebben, kijken we samen met hen naar de mogelijkheden die het leven hen biedt. 

Het activiteitencentrum binnen Vivere is van alle gemakken voorzien en aangepast aan de gebruiker. Zo is er bijvoorbeeld een moderne keuken met een verstelbaar blad waar kookworkshops gegeven zullen worden. Op het gebied 
van sport, cultuur, buitenleven en ontspanning zullen er ook diverse activiteiten georganiseerd worden. Het activiteitencentrum is voorzien van een speciale ruimte waar tussendoor uitgerust kan worden.