Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

Nieuws rond de renovatie

Sanare

Historische elementen in ere hersteld
Sinds de open dag van 1 juni zijn nog veel meer zaken afgewerkt en het ziet er prachtig uit! Op de 1e etage (dijkniveau) zijn alle historische elementen in ere hersteld. De hal is met de klassieke ornamenten, marmeren vloer en het antieke gezandstraald glas in de deur in originele staat gebleven. In alle zorgappartementen zijn de keukens geplaatst en de badkamers zijn volledig ingericht. In de algemene ruimtes zijn de vloeren gelegd, alle wanden voorzien van een stijlvolle kleur en ook de centrale verlichting is aangelegd. In de maand juli zal de afwerking van de activiteitenruimte centraal staan. Daarna zijn de logeerkamers aan de beurt, die compleet ingericht zullen worden en daardoor direct klaar voor gebruik zijn.