Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

Overdracht raadhuis Moordrecht

Sanare

De sleutel van het voormalige raadhuis in Moordrecht is weer terug in de handen van de vorige eigenaar: de stichting Drost-IJserman. De symbolische overdracht vond donderdag 30 augustus plaats.

Ruim twee-en-een-half jaar na het ontstaan van de gemeente Zuidplas en daarmee het buitengebruik stellen van het Moordrechtse Raadhuis is de sleutel donderdag 30 augustus weer overgedragen. Naast een trouwlocatie en huisvesting voor de Moordrechtse historische vereniging komt er een zorghotel in het gebouw.

De komende tijd wordt het gebouw geschikt gemaakt. Er komen onder andere 15 zorgappartementen. De Nieuwerkerkse zorgonderneming Sanare gaat deze apartementen exploiteren. Het gaat om een vernieuwend zorgconcept.

Met het overdragen van het gebouw aan de stichting Drost IJserman is het gebouw weer in handen van de oorspronkelijk eigenaar.

Bekijk hierboven de bijdrage van Wendy Hopmans, Directeur van Sanare Zorg & Welzijn.