Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

TROUWEN IN VIVERE

Sanare

vivere_wonen_trouwen_moordrecht-1.jpg

Een trouwlocatie met een bijzondere geschiedenis
Binnen de muren van dit 140 jaar oude pand hebben al veel bruidsparen elkaar eeuwige trouw beloofd. Het oorspronkelijke weeshuis werd in 1975 raadhuis van Moordrecht en werd daarmee een officiële trouwlocatie. Na 35 jaar verstomden de ja-woorden en kwam het pand leeg te staan. Na een grondige renovatie ligt nu de rode loper weer uitgerold en verwelkomt Vivere u graag op de mooiste dag van uw leven. 

Klik hier voor meer informatie