Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

Zorgvilla volledig in de steigers

Sanare

In maart wordt er zowel binnen als buiten hard gewerkt aan het pand; alle buitenmuren worden geïsoleerd en de ramen worden vervangen door stalen kozijnen met dubbel glas. Alles in de sfeer van vroeger, maar volledig duurzaam naar de normen van deze tijd. Binnen zijn op zolder al de eerste contouren van de drie zorgappartementen zichtbaar. De balken van de kapconstructie die zichtbaar blijven, geven de ruimtes een prachtige uitstraling. De nieuwe liftschacht is geplaatst en de serrekamers zijn nu even groot qua oppervlakte. Dit zijn de enige twee kamers in het hele huis die identiek zullen zijn, met natuurlijk een prachtig uitzicht op het park. Beneden zijn de drie logeerkamers en de badkamers ‘neergezet’ en hebben we de keuken uitgezocht waar overdag de lunch klaargemaakt zal worden. Met elkaar denken we na over welke zaken nodig zijn om veilig te kunnen wonen. Hoe maak je bijvoorbeeld alarm en in welke ruimtes is dit nodig? Genoeg vraagstukken nog om op te lossen, maar één ding is elke keer weer hetzelfde: wij gaan voor kwaliteit!