Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vivere_wonen_tarieven.jpg

Tarieven

Wilt u weten wat Sanare voor u kan betekenen? Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden en kosten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Ook kunnen wij voor u controleren of u recht heeft op vergoedingen vanuit de overheid of uw zorgverzekering. 

Niet alleen voor de bemiddelden

Het wonen in onze zorgvilla is niet alleen weggelegd voor de bemiddelden. Het prijsverschil met reguliere verzorgingshuizen wordt kleiner doordat ook deze instellingen woon- en zorgkosten moeten loskoppelen. Daarnaast valt de eigen bijdrage (CAK) in de huidige situatie een stuk hoger uit. Wij brengen graag duidelijkheid in de kostenstructuur van de zorg in Nederland en in die van Vivere Verzorgd Wonen in het bijzonder.

Maandelijks een vast bedrag

Voor het wonen in een zorgvilla betalen de bewoners maandelijks een vast bedrag. Bij dit bedrag zijn de huur van het zorgappartement, de benodigde zorg en de service inbegrepen. De servicekosten bestaan uit de kosten van onder andere maaltijden, deelname aan activiteiten, gebruik van linnengoed, was- en strijkservice, tv, verzekeringen, energie, water, onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes en schoonmaak van uw appartement. 

PGB

De kosten voor wonen en service zijn vooraf goed in te schatten. Deze liggen tussen de €2.000,- en €3.000,- per maand, afhankelijk van de grootte en ligging van uw zorgappartement. Daarbij komen de kosten voor zorg, die per persoon kunnen verschillen en waarvoor u mogelijk een indicatie heeft. Deze indicatie kan als Persoonsgebonden Budget (PGB) ingezet worden om de kosten voor zorg in Vivere te vergoeden. Ook wanneer u geen indicatie heeft maar wel zorg nodig heeft, bieden wij deze 24 uur per dag. 

Wij helpen u graag verder

Voor meer informatie zijn wij altijd bereikbaar. De kostenstructuur van de zorg is soms lastig te doorgronden als u er niet eerder mee te maken heeft gehad. Wij maken voor u vooraf graag een prijsberekening op maat. Wij controleren of u recht heeft op vergoedingen vanuit de overheid of uw zorgverzekering. En brengen dit transparant in beeld. Maak vrijblijvend een afspraak met onze zorgadviseur. 

 


INTERESSE?

Wilt u meer informatie over Vivere Verzorgd Wonen of wilt u een prijsberekening op maat? Vul dan onderstaand formulier in of bel: 0180 - 31 01 80.

 

Naam *
Naam
Ik ben geïnteresseerd in: