Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vivere_wonen_veilig_en_verzorgd2.jpg

Veilig & verzorgd

Vivere Verzorgd Wonen is een kleinschalige woonvorm met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de Hollandsche IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. ‘Vivere’ betekent in het Latijn ‘geniet van het leven!’. Wij vinden dat genieten voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom kijken wij, in plaats van naar uw beperkingen, juist naar uw mogelijkheden.

24-uurs zorg, een veilig gevoel

In Vivere is de zorg die u nodig heeft altijd dichtbij. Ook wanneer u 24 uur per dag, zeven dagen in de week zorg nodig heeft, staan wij voor u klaar. Met behulp van een persoonsalarmsysteem in uw appartement kunt u ons dag en nacht oproepen. U krijgt direct een medewerker te spreken die vraagt wat zij voor u kan betekenen. Niet alleen als u hulp nodig heeft om bijvoorbeeld naar het toilet of naar bed te gaan kunt u ons oproepen. Ook als u graag een kopje thee wilt, naar beneden begeleid wilt worden of gewoon even iets wilt melden, kunt u ons oproepen. Dat geeft een veilig gevoel! 

Veilig en verzorgd de dag door

De hele dag door staan onze medewerkers aan uw zijde om u waar nodig te helpen. Het team van Sanare Zorg&Welzijn stemt de zorg en begeleiding af op uw wensen en behoeften. 's Ochtends nemen wij de tijd om u in uw tempo te helpen met opstaan, wassen en aankleden. We maken uw bed op en zorgen dat uw appartement schoon en netjes is. Dan begeleiden wij u naar beneden voor het ontbijt en een kopje koffie. Misschien wilt u deelnemen aan een sportieve activiteit, ook daarin begeleiden wij u. Dan is het tijd voor een lekkere lunch. Wilt u een middagdutje doen? Wij  brengen u graag naar uw appartement. 's Middags kunt u weer naar beneden begeleid worden voor een creatieve activiteit. Dan volgt een ontspannen middagborrel op het terras en een ommetje door het park. Eenmaal terug in Vivere kunt u aanschuiven voor het vers bereide diner. 's Avonds begeleiden wij u terug naar uw appartement en helpen wij u met naar bed gaan. 

Kleinschalige zorgvilla

Vivere is een kleinschalige zorgvilla. Het team van Sanare Zorg&Welzijn is zeer betrokken en biedt professionele zorg op een persoonlijke, liefdevolle en respectvolle manier. De verzorgers en verpleegkundigen werken in een vast team zodat u alleen vertrouwde gezichten ziet. In onze zorgvilla is alles rolstoeltoegankelijk. De ruimten zijn gelijkvloers, zonder drempels. Er is een beddenlift en elk appartement beschikt over een aangepaste badkamer met douchestoeltje. Heeft u extra aanpassingen in uw appartement nodig? Wij zoeken samen met u naar een geschikte oplossing. 

Lekker en gezond eten

In Vivere wordt elke dag een lekker en gezond dagmenu bereid. Wij koken met seizoensproducten, ook uit eigen tuin en kopen verse producten in bij leveranciers uit de omgeving. Het brood wordt bijvoorbeeld geleverd door de lokale bakker.

 


INTERESSE?

Wilt u meer informatie over Vivere Verzorgd Wonen vul dan onderstaand formulier in of bel: 0180 - 31 01 80.

 

Naam *
Naam
Ik be geïnteresseerd in: