Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vivere_wonen_viviamo_stichting.jpg

vrienden

Stichting Viviamo zet zich in voor mensen met Hersenletsel.
Vaak zorgen (on)zichtbare gevolgen van hersenletsel ervoor dat deelnemen aan de maatschappij niet meer vanzelf gaat. Stichting Viviamo zet zich in om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met hersenletsel. Zo organiseerde Viviamo al verschillende mooie momenten voor deze mensen, om even alle zorgen te vergeten.

STEUN STICHTING VIVIAMO EN HELP MENSEN MET HERSENLETSEL!

Hersenletsel door ziekte of een ongeluk: het verandert je leven onvoorstelbaar en vaak ook onherstelbaar. Het overkomt jong en oud en het gebeurt meestal heel plotseling. Niets is dan meer wat het was: praten, bewegen, beleving van emoties, prikkelverwerking, geheugen… Niet of slecht kunnen communiceren, niet zomaar de deur uit kunnen. Altijd afhankelijk van professionele hulp, van gezinsleden, vrienden en familie. Hoe krijg je dan weer grip op je leven? 

Stichting Viviamo draagt bij aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de omgeving van de gemeente Zuidplas. Dat doen wij door geld in te zamelen voor de aanschaf van middelen waarmee zij weer actief kunnen meedoen aan onze samenleving. Vaak betreffen dat digitale hulp- en communicatiemiddelen, maar ook een dagje uit of een workshop dragen belangrijk bij aan het plezier in het dagelijkse leven. Wilt u ons steunen door donateur of Vriend te worden?


WORD DONATEUR OF VRIEND VAN STICHTING VIVIAMO!

Ook u kunt helpen om het leven van mensen met hersenletsel weer leefbaar te maken. Dat doet u door uw bijdrage over te maken op NL22 INGB0006157475, tnv Stichting Viviamo. Wij zijn ontzettend blij met uw donatie!

Onze Vrienden dragen structureel bij aan meer zin in het leven voor mensen met hersenletsel. Zij committeren zich door voor een langere tijd een vast bedrag of dienst ter beschikking te stellen. Wilt u ook Vriend worden of meer weten over de stichting? Een van onze bestuursleden neemt graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek. Stuur ons een mailtje via post@viverewonen.nl of vul het formulier hiernaast in.

Stichting Viviamo – zin in het leven

 

Stichting Viviamo
Rekeningnummer: NL22 ING B0 006 1574 75
kvknummer: 58890785

 

Wij danken u alvast hartelijk!