Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vivere_wonen_1.jpg

Verzorgd wonen

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. Hier bent u ook van harte welkom voor dagbesteding, wanneer u niet in Vivere woont of logeert. In Vivere kunt u ook genieten van een vakantie met zorg.  

 

 

Vivere Verzorgd Wonen

‘Vivere’ betekent in het Latijn ‘geniet van het leven!’. Wij vinden dat genieten voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom kijken wij naar uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen. Vivere biedt allerlei diensten om u in staat te stellen comfortabel te wonen en leven zoals u dat wilt. Zo verzorgen wij heerlijke maaltijden, opgediend in de gemeenschappelijke eetkamer of in uw eigen appartement. Wij bieden huishoudelijke ondersteuning en zorgen voor het wassen en strijken van uw kleding. Ook kunt u gebruik maken van onze linnengoedservice en het activiteitencentrum.

Logeren

Naast permanent wonen kunt u in Vivere ook tijdelijk logeren in een van de logeerstudio’s met complete hotelservice. U kunt bijvoorbeeld bij ons verblijven tijdens uw revalidatie of om uw mantelzorger te ontlasten (respijtzorg). Ook familie en vrienden van bewoners kunnen bij ons logeren. Wilt u op vakantie en heeft u zorg nodig? Wij verwelkomen u graag voor een verzorgd vakantieverblijf in een landelijke en groene omgeving, dichtbij het dorpscentrum.

Dagbesteding

In het activiteitencentrum van Vivere organiseren wij activiteiten binnen de thema’s sport, creatief, cultuur en buitenleven. Dagbesteding voor revalidatie, onder begeleiding van uw fysiotherapeut is bij Vivere ook mogelijk. Wilt u meer weten over dagopvang in Vivere? Neem gerust contact op via 0180 – 31 01 80.

Professionele verpleging en verzorging

Het team van Sanare Zorg&Welzijn biedt u professionele verpleging en verzorging. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt en weet dat de zorg die u nodig heeft altijd dichtbij is. Daarom staan onze betrokken medewerkers 24 uur per dag voor u klaar. Zij hebben aandacht voor uw wensen en nemen uitgebreid de tijd voor u.

Gastvrouw

In Vivere staat u er nooit alleen voor. Heeft u trek in een kopje thee, wilt u naar buiten begeleid worden of simpelweg even een praatje maken? Onze gastvrouw biedt u graag een helpende hand en een luisterend oor.

Totaalpakket

Voor het totaalpakket van wonen, dienstverlening en zorg betaalt u een vast bedrag per maand. Bij dit vaste bedrag zijn inbegrepen:

  • 24 uur per dag professionele verpleging en verzorging
  • Maaltijden, drankjes en versnaperingen
  • Deelname aan activiteiten
  • Schoonmaak van uw appartement
  • Persoonsalarm
  • TV en Wi-Fi in uw appartement
  • Verzekeringen  
  • Gebruik van alle gemeenschappelijke ruimtes 
     (waaronder de eetkamer, het terras en de tuin) 


Interesse?

Wilt u meer informatie over Vivere Verzorgd Wonen vul dan onderstaand formulier in.

 

Naam *
Naam
Ik ben geïnteresseerd in: