Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vivere_wonen_nieuws_moordrecht.jpg

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

NAH Café, donderdag 19 april 2018

Sanare

NAH Café 19 april.jpg

Het NAH Café Zuidplas is een plek om te ontmoeten. U kunt onder het genot van een kop koffie in contact komen met elkaar, verhalen delen, vragen stellen of gewoon een gezellige avond hebben.

Voor mantelzorgers en partners is het mogelijk in een partnergroep met elkaar te praten over de gevolgen van hersenletsel en de impact op het dagelijks leven. Hoe gaat u om met deze veranderingen als gevolg van hersenletsel? Het thema van deze avond is: “aan mantelzorg zit geen leeftijdsgrens”. Speciaal aandacht voor kinderen/jongeren die mantelzorger zijn.

Deze avond is voor mensen met hersenletsel en hun partner, familie en/of vrienden en wordt georganiseerd in samenwerking met Welzijn Zuidplas.

Aanmelden graag via info@sanare.nl  •  toegang is gratis  ·  inclusief hapje/drankje

U bent van harte welkom!

Nieuwsbrief LeefPlezier September

Sanare

Onze tweede nieuwsbrief staat alweer klaar! Met onder andere een verslag van de Mercato di Vivere, en een activiteit in het kader van Nationale Ouderendag.

In de nieuwsbrief is een klein foutje geslopen over de activiteit rond de Nationale Ouderendag. Deze vindt namelijk plaats op vrijdag 6 oktober, en niet op zaterdag.

NAH café

Sanare

NAH+café+Zuidplas+website+format.png

21 september om 20:00 uur in Vivere , Westeinde 1, Moordrecht (inloop vanaf 19.45 uur)

Het NAH Café Zuidplas is een plek om te ontmoeten. U kunt onder het genot van een kop koffie in contact komen met elkaar, verhalen delen, vragen stellen of gewoon een gezellige avond hebben.

Voor mantelzorgers en partners is het mogelijk in een partnergroep met elkaar te praten over de gevolgen van hersenletsel en de impact op het dagelijks leven. Hoe gaat u om met deze veranderingen als gevolg van hersenletsel?

Wij hebben voor deze avond de heer Van de Loos uitgenodigd van de stichting Roeivalidatie uit Rotterdam. Hij zal een en ander vertellen over deze stichting. Roeivalidatie is er op gericht zoveel mogelijk mensen te laten roeien, ongeacht hun handicap. ”Kun je zitten, dan kun je roeien!”.

Deze avond is voor mensen met hersenletsel en hun partner, familie en/of vrienden.

Aanmelden graag via info@sanare.nl  •  toegang is gratis  •  inclusief hapje/drankje

U bent van harte welkom!

Vacature

Sanare

Verzorgende IG voor 16 - 24 uur en oproepkrachten gevraagd!


Sanare is een zorgorganisatie die haar cliënten meerwaarde biedt. Sanare wil cliënten helpen in het verbeteren van de kwaliteit van leven. Sanare biedt zorg bij de cliënten thuis en biedt ook verzorgd wonen, dagbesteding en logeren met zorg in de zorgvilla Vivere.

Bij Sanare vinden we het belangrijk dat naast de cliënten ook de medewerkers zich thuis voelen. We zijn trots op onze enthousiaste club van 50 medewerkers en nodigen je uit bij ons aan de slag te gaan. Momenteel zijn we op zoek naar Verzorgenden IG. Ben jij één van de enthousiaste en klantgerichte collega’s die wij zoeken? Reageer dan direct.

Wat ga je doen?
Als verzorgende neem je de zorgtaken volgens het zorgplan van onze cliënten op je en zorg je ervoor dat onze cliënten zich zo min mogelijk beperkt voelen in hun doen en laten. Je voert de taken zo uit dat de cliënt zich gewaardeerd voelt als mens. Naast de zorgtaken neem je ook een correcte rapportage voor je rekening. Je werkt in een klein team, in zowel de thuiszorg als onze kleinschalige woonvorm Vivere.

Wat zoeken we?
We willen ons team uitbreiden met één collega voor minimaal 16 / maximaal 24 uur per week en een oproepkracht. We zoeken zelfstandige en pro-actieve professionals die meerwaarde aan onze cliënten weten te bieden. Je bent te allen tijde dienstverlenend, hebt een groot probleemoplossend vermogen en bent representatief.

Je wordt volcontinu ingezet dus we verwachten dat je flexibel beschikbaar bent. Ben jij opgeleid als verzorgende en herken jij je in ons profiel dan horen we graag waarom jij het verschil maakt bij onze cliënten.

Wat bieden we?
We bieden je een afwisselende baan binnen een ambitieuze en dynamische organisatie met een groep enthousiaste collega’s. Het salaris valt conform de cao VVT binnen schaal 30/35.

Contact
Ben jij onze nieuwe collega? We zijn benieuwd naar jouw reactie! Reageren kan via info@sanare.nl

 

 

Mosselavond

Sanare

Mosselen eten in Vivere voor bewoners en hun familie! Vrienden Marcia en Roel koken! En ook deze keer eten 31 bewoners en hun gasten mee in. Alles staat klaar!!   

Familiediner

Sanare

Vanavond in Vivere familiediner met als thema 1001 nacht. Alle gasten worden #gastronomisch verwend! Met dank aan onze Vrienden Olga, Karin, Wim en Fatima!

 

Pompoenen uithollen

Sanare

Samen met bewoners van Vivere zijn de kinderen van de buitenschoolse opvang pompoenen aan het uithollen voor Halloween. #vrolijkegezichten 

afscheid

Sanare


Het team van Sanare Zorg & Welzijn in Vivere laat eens te meer zien iedere dag weer het verschil te maken in levens van onze cliënten! Verpleging met hoofdletters
— Dankbare familie van bewoner van 't eerste uur

Jong bezoek

Sanare

Gezellig!! Jong bezoek vandaag in @VivereNr1! Handen verven ten gunste van de Week van de opvoeding. In Vivere maken we de verbinding met kinderen van het kinderdagverblijf Gruttonest. 

Kunstexpositie Place du Vivere

Sanare

Kunstexpositie PlaceDuVivere was een groot succes! In 1 woord geweldig!! Een geweldige middag! Goede sfeer, muziek en veel kunst: iedereen bedankt; graag volgend jaar weer. 

ik heb er geen woorden voor
— Jelle

Salsa in het park

Sanare

Bewoners Vivere genieten met een drankje in t zonnetje van salsa dansers! Met dank aan Peije van @meergenieten. 

Golfen met familie van bewoners en medewerkers van Vivere

Sanare

Samen met familie van bewoners na een dag schoonmaken en klussen een golfclinic volgen bij golfbaan Hitland. #ontspannennahetwerk

Bruiloft in Vivere

Sanare

Een huwelijk in Vivere is altijd bijzonder. Maar vandaag is het extra speciaal: het betreft vrienden van Vivere. Veel geluk Coen en Eline

Dagje Blijdorp

Sanare

Woensdag 8 juli zijn we een dagje naar Blijdorp geweest met bewoners en daggasten van Vivere. Wat was het gezellig en wat hebben we veel mooie dieren gezien. Deze TOPdag! is mogelijk gemaakt door de Vrienden van Vivere voor entree en vervoer en www.meesterbloembinderij.nl voor de lunch.