Word ook Vriend van Viviamo

Hersenletsel door ziekte of een ongeluk: het verandert je leven onvoorstelbaar en vaak ook onherstelbaar. Het overkomt jong en oud en het gebeurt meestal heel plotseling. Niets is dan meer wat het was: praten, bewegen, beleving van emoties, prikkelverwerking, geheugen… Niet of slecht kunnen communiceren, niet zomaar de deur uit kunnen. Altijd afhankelijk van professionele hulp, van gezinsleden, vrienden en familie. Hoe krijg je dan weer grip op je leven?

Stichting Viviamo wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met hersenletsel. Dat doen wij door activiteiten te organiseren zoals een dagje naar het strand, een workshop of een concert. Zo’n dag even helemaal wat anders draagt enorm bij aan het gevoel van erbij horen en plezier blijven maken.

Om dit mogelijk te kunnen maken zijn wij afhankelijk van sponsoring en donaties. Draagt u Stichting Viviamo een warm hart toe? Word dan ook Vriend van Viviamo en doneer!

Tapas eten

Vandaag hebben we met collega’s, vrijwilligers, familie en bewoners van Vivere Wonen gegeten bij Demi Tapas in Moordrecht. Georganiseerd door familie van een van onze bewoners. Dit is wat Vivere Wonen bijzonder maakt: 1 grote gemeenschap die het fijn vindt om samen te zijn, ook in onze vrije tijd! Kleine geluksmomentjes van bewoners en medewerkers die hand in hand gaan.

Familiediner

Vorige week zaterdag was er fantastisch familiediner in Vivere Wonen. Met maar liefst 32 bewoners en gasten was het gezellig smullen!

De sfeer zat er 's middags bij alle voorbereidingen al goed in. We zijn dankbaar voor de vele hulp die we hebben gekregen van vrijwilligers bij het hakken en snijden, uitserveren, afruimen, afwassen en opruimen! We kwamen zelfs theedoeken tekort bij het afwassen...

Een natuurlijk ook een dikke dankjewel aan de koks Bas en Matthijs die de meest heerlijke gerechten hebben klaargemaakt!