Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vivere_wonen_trouwen_moordrecht.jpg

Trouwen in Vivere

Een trouwlocatie met een bijzondere geschiedenis
Binnen de muren van dit 140 jaar oude pand hebben al veel bruidsparen elkaar eeuwige trouw beloofd. Het oorspronkelijke weeshuis werd in 1975 raadhuis van Moordrecht en werd daarmee een officiële trouwlocatie. Na 35 jaar verstomden de ja-woorden en kwam het pand leeg te staan. Na een grondige renovatie ligt nu de rode loper weer uitgerold en verwelkomt Vivere u graag op de mooiste dag van uw leven!

Trouwen in de stijlvolle trouwzaal

 

De trouwzaal van het voormalig Raadhuis is in oude luister hersteld. De zaal ademt een authentieke sfeer en is tot in detail afgewerkt. Het hoge plafond met sierlijsten en rozetten is gerestaureerd en geeft de trouwzaal allure. Ook een indrukwekkend glas-in-loodraam aan de rechterkant van de trouwzaal is bewaard gebleven. De grote openslaande deuren, stijlvolle houten vloer en de hoge raampartijen die uitzicht bieden op de tuin dragen bij aan de klassieke uitstraling. De trouwzaal biedt ruimte aan ongeveer 60 gasten.

Trouwen in de tuin

Trouwen in de buitenlucht, veel aanstaande bruidsparen dromen ervan. Rondom Vivere ligt een prachtig aangelegde tuin vol bloemen, sierheesters en bomen. Als u het treft met het weer op uw bruiloft, kunt u elkaar het ja-woord geven in de schaduw van de historische beuk of onder een sprookjesachtig prieel. 

Genieten op uw mooiste dag

‘Vivere’ betekent in het Latijn ‘geniet van het leven!’. Uw bruiloft is bij uitstek een dag om van te genieten. Daarom kunt u bij Vivere na de huwelijksvoltrekking ook toosten op uw nieuwe leven samen, uw bruidstaart aansnijden en gezellig met uw gasten napraten.

Leg uw mooiste herinneringen vast 

 

Het historische gebouw, het park en de tuin rondom de villa zijn in eigendom van de Stichting Van Drost-IJserman en zijn een prachtig decor voor uw trouwfoto’s. Interesse in een fotoshoot bij Vivere? Neem contact op voor meer informatie.  

Tarieven

 

U kunt bij Vivere trouwen op maandag tot en met zaterdag, van 11.00 tot 21.00 uur. De tarieven zijn gebaseerd op een huwelijksceremonie van één uur in de trouwzaal. Natuurlijk kunt u naar wens langer van onze locatie genieten. Neem contact op voor de mogelijkheden via telefoonnummer 0180 - 31 01 80. De leges van de gemeente zijn niet bij onze tarieven inbegrepen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Burgerzaken van de gemeente Zuidplas via telefoonnummer 0180 330 300.

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag  
€ 350,-

Vrijdag  
€ 475,-

Zaterdag  
€ 650,-

In de tuin  
Hier rekenen wij extra kosten voor

Uw mooiste dag, zoals u het wilt

 

U kunt uw huwelijksceremonie vormgeven zoals u dat wilt. Wanneer wordt muziek afgespeeld, hoe is de zaalopstelling, waar staan bloemen? Maak gerust een afspraak om de trouwzaal en tuin te komen bekijken en uw wensen te bespreken. Weet u nog niet precies hoe u alles wilt? Wij denken graag met u mee. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Wilt u meer informatie over trouwen bij Vivere of even sfeer komen proeven? Vul onderstaand formulier in of bel: 0180 - 31 01 80.

 

Heeft u speciale wensen? Dan kunt u deze hier ook vermelden.