Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

Nationaal hitteplan | Goed drinken dus

Sanare

Het Nationaal Hitteplan is op donderdag 16 juli in het hele land van kracht gegaan. Dat melden het RIVM en het KNMI. De instanties waarschuwen voor de hitte die de komende dagen wordt verwacht.

In het kader van het hitteplan dienen er maatregelen genomen te worden om gezondheidsproblemen bij kwetsbare groepen te beperken. Het gaat daarbij met name om ouderen, mensen in zorginstellingen, chronisch zieken en mensen met overgewicht. Het RIVM adviseert mensen voldoende te drinken. Voor kwetsbare mensen is het belangrijk dat ze dunne kleding dragen, in de schaduw blijven en lichamelijke inspanning in de middag beperken.

Volgens KNMI en RIVM wordt het vrijdag en zaterdag op veel plaatsen tropisch warm met temperaturen boven de 30 graden. Zondag wordt het iets koeler en is er kans op onweer, maar het ziet er naar uit dat de zomerse warmte ook de hele volgende week aanhoudt.  Een hittegolf is een periode van tenminste vijf dagen waarop de temperatuur 25 graden haalt, waarbij het op minimaal drie dagen ook 30 graden wordt.