Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

'Dit is de zorg van de toekomst.'

Sanare

Zorgverlening bieden met het hoogste kwaliteitsniveau. Het is het uitgangspunt van de zorgvisie van Wendy Hopmans. Haar missie om dat te bewerkstelligen is niet zozeer uniek; dat ze haar ondernemersinstinct er vijftien jaar geleden aan gekoppeld heeft, is dat wél. Met de bloeiende bedrijven Thuiszorg Sanare en sinds kort Zorgvilla Vivere als verbluffend resultaat. 'Dit is de zorg van de toekomst.'

Lees hier het complete interview in Friends in Business.