Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nl



Sanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

Familiediner | Indische avond

Sanare

Heerlijk Indonesisch buffet bereid door Olivier Kookt en een familielid van een van de bewoners onder toeziend oog van bewoner Mw. G. De bewoners worden betrokken bij de voorbereiding. Een mooi voorbeeld van actieve deelname. 

Dit schreef Olivier op zijn website:

Soms werk ik in het weekend, zo ook afgelopen zaterdag. Voor een zorgvilla in Moordrecht heb ik het voedingsconcept opgezet, vorig jaar. Nu heeft deze fantastische zorgvilla (Vivere Verzorg Wonen)elke maand een familie-diner. En daarom mag ik af en toe komen koken voor de gasten. Dit keer samen met een familielid van een gast: een lieve oude Indische dame. Samen met haar zoon heb ik een Indische rijsttafel gemaakt voor 20 personen, onder het toeziend oog van zijn moeder (de lieve oude Indische dame), die gedurende 3 uur op een stoel in de keuken ons heeft voorzien van tips (en toch ook wel wat bevelen...☺). Wat een prachtig mens en wat leuk om te doen! Uiteindelijk was ze erg tevreden over de gerechten. pfffff, pak van m'n hart, ja echt!