Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

Vacature

Sanare

Verzorgende IG voor 16 - 24 uur en oproepkrachten gevraagd!


Sanare is een zorgorganisatie die haar cliënten meerwaarde biedt. Sanare wil cliënten helpen in het verbeteren van de kwaliteit van leven. Sanare biedt zorg bij de cliënten thuis en biedt ook verzorgd wonen, dagbesteding en logeren met zorg in de zorgvilla Vivere.

Bij Sanare vinden we het belangrijk dat naast de cliënten ook de medewerkers zich thuis voelen. We zijn trots op onze enthousiaste club van 50 medewerkers en nodigen je uit bij ons aan de slag te gaan. Momenteel zijn we op zoek naar Verzorgenden IG. Ben jij één van de enthousiaste en klantgerichte collega’s die wij zoeken? Reageer dan direct.

Wat ga je doen?
Als verzorgende neem je de zorgtaken volgens het zorgplan van onze cliënten op je en zorg je ervoor dat onze cliënten zich zo min mogelijk beperkt voelen in hun doen en laten. Je voert de taken zo uit dat de cliënt zich gewaardeerd voelt als mens. Naast de zorgtaken neem je ook een correcte rapportage voor je rekening. Je werkt in een klein team, in zowel de thuiszorg als onze kleinschalige woonvorm Vivere.

Wat zoeken we?
We willen ons team uitbreiden met één collega voor minimaal 16 / maximaal 24 uur per week en een oproepkracht. We zoeken zelfstandige en pro-actieve professionals die meerwaarde aan onze cliënten weten te bieden. Je bent te allen tijde dienstverlenend, hebt een groot probleemoplossend vermogen en bent representatief.

Je wordt volcontinu ingezet dus we verwachten dat je flexibel beschikbaar bent. Ben jij opgeleid als verzorgende en herken jij je in ons profiel dan horen we graag waarom jij het verschil maakt bij onze cliënten.

Wat bieden we?
We bieden je een afwisselende baan binnen een ambitieuze en dynamische organisatie met een groep enthousiaste collega’s. Het salaris valt conform de cao VVT binnen schaal 30/35.

Contact
Ben jij onze nieuwe collega? We zijn benieuwd naar jouw reactie! Reageren kan via info@sanare.nl