Contact

Wilt u weten u Vivere Verzorgd Wonen iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Vivere Verzorgd Wonen

Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
T. 0182 - 60 32 54
E. post@viverewonen.nlSanare Zorg & Welzijn

Raadhuisplein 5
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
T.0180 - 310 180
E. info@sanare.nl

 

(geen spaties)
Ik ben geïnteresseerd in: *
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Vivere is een zorgvilla, in eigendom van de Stichting Van Drost - IJserman, met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. Ook kunt u bij ons compleet verzorgd logeren in een van de ruime studio's. Bewoners en logés kunnen deelnemen aan activiteiten die wij in ons activiteitencentrum organiseren. 

 

Start renovatie en verbouwing

Sanare

Van der Speld Aannemers is begonnen met het project Raadhuis te Moordrecht in opdracht van Stichting Drost-IJserman. Het project Raadhuis te Moordrecht omvat de verbouwing en renovatie van het oude raadhuis naar onder andere 15 woonzorgappartementen. De invulling van het pand zal meerdere functies herbergen, zoals aan wonen, zorg en welzijn. Daarnaast zal de Historische Vereniging Moordrecht een nieuw onderkomen vinden in de voormalige burgerzaal. Van der Speld voert alle bouwkundige werkzaamheden uit zoals het realiseren van de appartementen, badkamers plaatsen en algemene ruimten volgens de minder validen (MIVA) voorschriften en worden veel oude details weer terug gebracht in originele staat. Denk hier onder andere aan de ornamenten plafonds en de sierlijk versierde trapbalustrades. 

De doelgroep voor de woonzorgappartementen zijn mensen met een chronische ziekte van een relatief jonge leeftijd. Deze mensen worden in een huiselijke omgeving van professionele (persoonlijke) zorg voorzien. Deze mensen hebben intensieve zorg nodig, maar door de leeftijd is een verzorgingstehuis vaak geen reële optie. De toekomstige bewoners  van de appartementen krijgen een totaalpakket aangeboden van wonen, dienstverlening en zorg waar zij naar keus gebruik van kunnen maken. Dit wordt hen aangeboden vanuit Sanare Zorg & Welzijn.